2022 En Trend Düğün Saç Modelleri 
  1. Anasayfa
  2. Saç Bakımı
Trendlerdeki Yazı

2022 En Trend Düğün Saç Modelleri 

Her geçen yıl o sene moda olan şeyleri de alıp götürüyor. Yeni gelen her sene de giden moda trendlerini yeniliyor. Saç, makyaj, kıyafet, renk her şeyin moda değişiyor. 2022 yılının yaz aylarına gelmeye başlayınca da en çok araştırılan konulardan biri 2022 en trend düğün saç modelleri oluyor. Düğün sezonu gelirken saçınıza karar vermesi noktasında yardımcı olmak adına yazımızı hazırladık.  

2022 Gelin Saçı Modelleri 

Açık Gelin Saçı Modeli

2022 En Trend Düğün Saç Modelleri 
2022 En Trend Düğün Saç Modelleri

Gelin saçı modelleri arasında belki de en sevilen model açık bırakılan doğal saçlardır. 2022’de trendlere giren rahat, doğal görünümlü modeller sayesinde açık saçlar da yükselişte. Saçlarınızı açık tutmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli şey hava koşullarıdır. Saç modeliniz bütün gece terleme ve nemden dolayı bozulabilir, bu yüzden en iyi şekilde sabitlemeye özen gösterin. Ayrıca biraz toka ve taç desteği ile açık saçlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Eğer kollu ve yakalı bir gelinliğe sahipseniz, saçlarınız gelinliğin bu detaylarını gizleyeceği için toplu saç modellerini inceleyebilirsiniz. 

Örgülü Gelin Saçı Modeli 

2022 En Trend Düğün Saç Modelleri 
2022 En Trend Düğün Saç Modelleri

Her listenin başında yer alan, modası hiç geçmeyen örgüler, 2022 gelin saç modellerinde de trend oluyor. Özellikle örgülerden yapılan taç gelin için vazgeçilmez bir saç modelidir. İnce askılı veya straplez bir gelinliğe sahipseniz saçınızın üst kısmında örgülü bir taç oluşturarak, alt kısmında ise doğal dalgalar vererek saçlarınızı açık bırakabilirsiniz. Bunun yanı sıra örgüler ile birçok farklı model yapabilirsiniz. Saçlarınız uzun ve kalınsa ensenizden geniş bir mısır örerek bu örgünün arasına çiçek ekleyebilirsiniz. 

Salaş Topuz Gelin Saçı Modeli 

2022 En Trend Düğün Saç Modelleri 
2022 En Trend Düğün Saç Modelleri

Dar ve şık topuzların bu sezon yerini daha eski modellere verdiğini düşünüyoruz. Yeni yılda rahatlık ön plandayken, enseden dağınık topuzlar da gelin saçı trendlerinin başında geliyor. Özellikle dekolteli bir gelinliğiniz varsa bu tarz saç gelinliğinize çok yakışabilir. Yüzünüzün önüne düşen birkaç tutam saçı sallayarak havalı ve göz alıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Topuzun üstüne bir aksesuar koymayı unutmayın. 

Süslü Saç Aksesuarları Yer Alan Gelin Saçı Modeli 

2022 En Trend Düğün Saç Modelleri 
2022 En Trend Düğün Saç Modelleri

Giderek daha popüler hale gelen saç aksesuarları bu sezon sıcak bir trend haline geldi. Hatta pek çok aksesuar markasının çıkarmış olduğu koleksiyonlarda bolca gelin tokaları ve muhteşem taçlar gördük. Genellikle taşlı ve gösterişli bu aksesuarlar size fazla geliyorsa en küçük modellere sahip olmayı unutmayın. En sevdiğiniz saç stilinin yanına küçük bir ışıltılı tel toka bile genel ruh halinizi değiştirebilir.  

Tabii rustik bir düğün için daha bohem bir gelinlik tercihi yaptıysanız canlı ya da kuru çiçeklerden destek almayı unutmayın. Bu çiçeklerle başınıza takabileceğiniz bir yüzük taç yapabilir ya da topuz üzerine takabileceğiniz küçük bir tel toka oluşturabilirsiniz. Tabii ki vintage şapkalara bir göz atmayı da ihmal etmeyin. 

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir