2022 Gelin Saç Modelleri ve Makyajı İçin Öneriler 
  1. Anasayfa
  2. Yaşam
Trendlerdeki Yazı

2022 Gelin Saç Modelleri ve Makyajı İçin Öneriler 

Düğün sezonu yaklaştıkça gelin saçları ve makyajları konusunda yeni trendlerin ne olduğu da meraklanmaya başladı. Sürekli yenilenen trendlerle birlikte kadınlar içinde opsiyonlar artıyor. Farklı gelin saç modelleri arasından size en uygun olanı seçmek için yüz şekli, gelinlik modeli ve düğün modeli gibi bazı konulara dikkat etmek gerekiyor. 2022 gelin saç modelleri ve makyajı için öneriler yazımızda seçim yapmanızı kolaylaştıracak tüyolar sizi bekliyor. 

2022 Gelin Saç Modelleri 

2022 Gelin Saç Modelleri ve Makyajı İçin Öneriler 
2022 Gelin Saç Modelleri ve Makyajı İçin Öneriler

Salaş Atkuyruğu Gelin Saçı 

Son yıllarda düğün trendlerinde sadelik ve şıklık ön plana çıktı. Bu trend sayesinde bu yıl da abartılı modellerden kurtulduğumuzu söyleyebiliriz. At kuyruğu gelin saç modeli, 2022 yılı için gelin adaylarına en sade haliyle zarif ve modern bir görünüm sunuyor. Bu yıl arkadan salaş bir şekilde toplanmış dalgalı uçlu at kuyruğu görünümleri moda olacak. 

Dalgalı Açık Gelin Saçı 

2022 yılındaki düğünlerde abartılı saç modelleri ile karşılaşmanız pek olası değil. Kuaförde geçirilen saatler yerine doğal dalgaları ön plana çıkaran gelin görünümleri daha çok tercih ediliyor. Açık dalgalı saçlar bu yılın en popüler gelin saç modellerinden biri. 

Vintage Gelin Saçı 

2022 gelinlik ve dekor trendlerinde vintage detaylarla karşılaşılırken gelin saçı ve makyajında bu tarza rastlamamak mümkün değil. Nostaljik kısa saç modelleri ve uzun saçlara canlılık katan vualetler, gelin adayları için retro bir görünüm yaratıyor. 

2022 Gelin Makyaj Trendleri 

2022 Gelin Saç Modelleri ve Makyajı İçin Öneriler 
2022 Gelin Saç Modelleri ve Makyajı İçin Öneriler

Eyeliner ile Öne Çıkarılan Gözler 

Günlük makyajda favorilerimizden biri olan Eyeliner, artık bir düğünde gelinin gözlerini vurgulayacak kadar iyi! Sadeliği her detayında gören 2022 düğün trendleri arasında sadece eyeliner kullanan göz makyajına gelinler arasında sıklıkla rastlanıyor. 

Kırmızı Ruj ve Eyeliner 

Sadelikten devam eden makyaj trendlerinde; Eyeliner ve kırmızı ruj ikilisi, Sadece gözleri değil dudakları da öne çıkarmak isteyen gelinler arasında oldukça popüler. 

Toprak Tonlarında Makyaj 

Dumanlı makyajın en popüler seçeneklerinden biri olan toprak tonlu dumanlı göz makyajı da bu senenin trendlerinden biri. Bu yılın moda gelinlik aksesuarlarından biri olan vualetler kullanarak makyajınızla güzel bir görünüm yaratabilirsiniz. 

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir