2022 İlkbahar-Yaz Sezonu Trend Saç Renkleri 
  1. Anasayfa
  2. Saç Bakımı

2022 İlkbahar-Yaz Sezonu Trend Saç Renkleri 

Her gün farklı saç renkleri ve stillerine sahip modeller görüyoruz. Doğal görünümlü, parlak ve dolgun saçlar kadınların en büyük arzusudur. 2022 ilkbahar-yaz sezonu trend saç renkleri nelerdir? Sizin için araştırdık. Eğer saçlarınızda değişiklik yapmak ve trende uymak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz. 

2022 İlkbahar- Yaz En Sevilen Saç Renkleri

2022 İlkbahar-Yaz Sezonu Trend Saç Renkleri 
2022 İlkbahar-Yaz Sezonu Trend Saç Renkleri

Pastel Pembe 

Pembe, canlılığı ve tatlılığı nedeniyle bahar ve yaz aylarında çılgınlığından ödün vermeyen kadınlar için nefis bir saç rengi olacak. Ağırlıklı olarak ünlü modacıların hazırladığı bahar parçalarında görülen pastel pembe, bu sezon cesur kadınların saçlarında yerini alacak. Saçlarınızı tamamen pembe yapmaktan korkuyorsanız, sarı veya açık renkli saçların uçlarında yumuşak bir pembe oluşturarak canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Beyaz Sarı 

Mat ve koyu renkli saçlardan sıkıldıysanız kontrast dipli beyaz sarı saçlar sizin için büyük bir değişiklik olacaktır. Beyaz sarı saç sayesinde trendlerin zirvesinde, iddialı ve dikkat çekici olabilirsiniz. 

Sıcak Bakır 

İlkbahar ve yaz sezonunda sıcak bakır tonları saçlarınıza farklı bir soluk katacak. Bakırın bin bir tonu ile saçlarınızı güzelleştirebilirsiniz. Yoğun, seksapel ve güçlü olmak üzere üç tonu bulunan bakır rengi saçınıza farklı bir boyut kazandıracak. Her yaştan kadının bakır tonlarını sevdiğini söyleşek yanlış olmaz. 

Karamel Balyaj Işıltıları 

“Koyu saçlarımdan sıkıldım” diyorsanız ama çok radikal değişiklik yapmaya da cesaret edemiyorsanız karamel balyaj ışıltıları ile saçlarınıza renk ve hareket katabilirsiniz. 

Koyu Bronde 

Sarı saçların bakımı herkesin bildiği gibi zordur. Sarı saçlarınız varsa makyajsız doğal kızlardan olmak çok zordur. Özellikle de canlı tonlarda makyaj yapmazsanız hayalet gibi dolaşabilirsiniz. Ancak saçınızı düzleştirmek ve daha bakımlı hale getirmek için tam sarı yerine bronzluk kullanabilirsiniz. Renklendirme işlemi sırasında ten renginize göre daha düşük veya daha koyu bir ton seçebilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir