2022 Kadın Kış Modası Nasıl Olacak?
  1. Anasayfa
  2. Moda

2022 Kadın Kış Modası Nasıl Olacak?

Her kadın güzel ve şık giyinmek ister ve böyle giyinirken de modanın trendlerini bilerek modaya uygun olmak ister. Fakat moda her mevsim değişir ve bu nedenle kadınlar değişen modayı da yakından takip ederler. Peki, 2022 kadın kış modası nasıl olacak? Bu kış bayanlar hangi kıyafetlerle trend olacaklar?

2022 Kadın Kış Modası

Parlak renkli takımlar/Triko takımlar: Bu kış bayanlarda özellikle parlak mavi ya da kırmızı gibi iddialı parlak takımlar çok moda olacak. Yani bu kış hanımlar soğuk günlerde parlak renk takımlarıyla ışıltı saçacaklar. Aynı zamanda bu kış triko takımlarda bayanlar arasında çok moda olacak ama triko takımlarda daha pastel pembe ya da toprak renkleri tercih edilecek.

Bol pantolonlar: Bu kış hanımlarda bol pantolonlar trend olacak fakat hanımları bol pantolonları, bu yılın diğer bir trendi olan kovboy çizmelerinin içine sokarak daha bir cool bir görünecekler.

Kovboy çizmeleri/krem rengi çizmeler: Bu kış hanımlarda western modası kovboy çizmeleriyle esecek. Düz ya da püsküllü kovboy çizmeleri bu yıl diğer trend kıyafetleri tamamlayacak. Kovboy çizmelerinde özellikle haki açık kahverengi gibi renkler tercih edilecek. Hanımlarda ayrıca bu sene krem rengi çizmelerde çok moda olacak. Özellikle buruşuk görünümlü krem rengi çizmelerinizi oversize palto içine giyeceğiniz bir elbiseyle kombinlediğinizde hem rahat hem de şık görünebileceksiniz.

Transparan dantel detaylar: Bu kışın trendleri arasında transparan ve dantel detayları da yer alacak. Özellikle siyah dantelli bluzlar ya da transparan elbiseler kadınlar arasında bu kışın trendleri arasında yer alacak.

Salaş kıyafetler: Pandemi ile daha bir önem kazanan kıyafetlerde rahatlık trendi ve salaşlık modası bu kış yine varlığını sürdürecek. Kadınlar salaş kazaklar ve hırkalar giymeye devam edecek. İsteyen hanımlar salaş hırkaları fularla tamamlayarak hem rahat hem de şık bir görünüm elde edebilecek.

Oversize paltolar: 2022 kışında özellikle oversize paltolar çok tercih edilecek. Bu rahat ve uzun paltolar, kovboy çizmeleriyle birbirini çok iyi tamamlayacak. Oversize paltolarda trend renk ise sarı ve tonları olacak.

Trençkotlar: Trençkot seven hanımlara müjde! 2022 kış aylarında trençkotlar trendler arasında yer alacak. Özellikle kahverengi trençkotlar kıyafetleri tamamlayacak. Deri görünümlü trençkotlar da bu kışın trendleri arasında yer alacak.

Kaplan desenler: 2020 bayan kış modasında kıyafetlerde kaplan desenleri göreceğiz. Kaplan desenli elbiseler ya da kaplan desenli paltolar bu kış çok trend olacak. Bu kış hanımlar kaplan desenli elbiselerini ya da paltolarını bu kışın diğer bir trendi krem rengi çizmelerle kombinleyip şık bir görünüm elde edebilecek.

 

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir