2022 Mini Etek Modelleri ve Kombinleri 
  1. Anasayfa
  2. Moda

2022 Mini Etek Modelleri ve Kombinleri 

Mini etekler hem yaz hem de kış için kullandığımız bir alt giyim grubudur. Mini etek hem yazın hem kışın giyilebilir, ancak hem yazın hem kışın aynı mini etek giyilemez. Mini eteğinizin kumaş ve desen faktörü, mini eteğinizin hangi mevsime ait olduğunu belirlemede önemli bir faktördür. Ayrıca bazı mini etekler çorapla kombinlenebilirken bazı mini etekler çorapla kombinlenemez. Özellikle kış aylarında siyah muz çoraplar ve mini etekler en popüler ürünlerdir. 2022 mini etek modelleri ve kombinleri yazımızın devamında yer alıyor. 

Mini Etek Modelleri ve Kombinleri 

2022 Mini Etek Modelleri ve Kombinleri 
2022 Mini Etek Modelleri ve Kombinleri

Renkli Katlı Kesim Mini Etek 

Renkli etekler genellikle yaz ve ilkbahar aylarında kullanılıyor. Eğer eteğinize biraz daha hava katmak istiyorsanız katlı kesim mini etekleri tercih edebilirsiniz. Renkli ve katlı mini eteği kombinlerken mümkünse etekten daha canlı bir renk kullanmaktan kaçınmanız daha doğru olacaktır. Katlı etekleri rahatlıkla kot ceket, bacis t-shirtler ve crop top ile kombinleyebilirsiniz. 

Kaşe Mini Etek 

Daha çok kışın tercih edilen kaşe mini etekleri, bağcıklı botlar ya da uzun çizmeler ile kombinleyebilirsiniz. Uzun çizmeler ve ceketler kaşe mini eteklerin tamamlayıcı parçalarıdır. 

Deri Mini Etek 

Deri mini etekler de genellikle kış ayında tercih edilir. Deri mini eteğin altına, siyah ince çorap ya da muz çorap giyebilirsiniz. Ayakkabı olarak bot giymek daha uygun olacaktır. 

Dar Mini Etek 

Kadınların en sık tercih ettiği ve vazgeçilmez bir parça olan dar mini etekleri kombinler yine dar bluzlar ya da crop top kullanarak oldukça şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. 

Ekose Desenli Mini Etek 

Kış ile bütünleşen desenlerden bir tanesi ekosedir. Ekose mini eteği kombinlerken mümkünse daha fazla desenden kaçının. Desensiz ve koyu renkli üstler ve uzun botlar ya da kısa botlar ile ekose mini eteğinizi tamamlayabilirsiniz. 

Kot Mini Etek 

Kot mini etekler yine her mevsim tercih edilen eteklerden biridir. Kot mini etek her mevsim giyildiğinden dolayı her türlü üst giyim ve ayakkabılar ile rahatlıkla kombinlenebilir. 

Fırfırlı Mini Etek 

Özellikle yazın tatil bölgelerinde tercih edilen fırfırlı mini etek, yaz mevsimi için gerçekten de çok uygun bir etektir. Bu tip fırfırlı etekler genellikle minik çiçekli desenli oluyor ve beyaz crop top ve t-shirt ile rahatlıkla kombinlenebiliyor. 

İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir