2022 Trend Kısa Saç Modelleri 
  1. Anasayfa
  2. Saç Bakımı

2022 Trend Kısa Saç Modelleri 

Yeni makyaj ve nailart trendlerini ne kadar sevsek de hiçbir şey tarzınızı bir saç modeli gibi değiştiremez. Aynı zamanda hiçbir şey sizi uzun saçtan daha yorgun hissettiremez. Mevcut saç modelinizin 2022 senesinin tarzına uymasına ihtiyacı varsa doğru yere geldiniz. 2022 trend kısa saç modelleri nelerdir? Hep beraber inceleyelim. 

2022 Kısa Saç Modelleri

Bob Saç Kesimi 

"<yoastmark

Kısa saç trendleri söz konusu olduğunda, 2022 senesinde de Bob modelinin bizlerle olmasına şaşırmıyoruz. Son zamanlarda ünlülerin favorisi olan bu saç modeli, özellikle ince telli saçlara sahipseniz yeni favoriniz olabilir. 

Bixie Saç Kesimi 

2022 Trend Kısa Saç Modelleri 
2022 Trend Kısa Saç Modelleri 

Adını çene hizasında ‘Bob’ kesimi ile üst kısımda kısa, hacimli ‘Pixie’ saç kesiminin birleşiminden alan Bixie, 90’lardan günümüze kadar gelen en son saç trendidir. O dönem Bixie olarak anılmasa da hepimizin hatırladığı bu ikonik saç modeli Meg Ryan, Cameron Diaz, Halle Berry gibi Hollywood’un gözde isimlerinin en sevdiği modellerden bir tanesiydi. Bixie, 2021’in sonunda Gabrielle Union, Anne Hathaway, Florence Pugh ve Rowan Blanchard ile birlikte hızlı bir dönüş yaparak 2022 senesinin favorilerinden biri olarak yerini sağlamlaştıracak. 

Mullet Saç Kesimi 

"<yoastmark

2021-2022 sezonunun en beğenilen saç modellerinden biri olacak mullet saç kesimi, pixie kesimine benzer şekilde yılın ilk aylarında sıra dışı tasarımıyla dikkat çekerken, geçtiğimiz yılın son aylarında da popülerdi. Mullet modelinde, pixie modelinden farklı olarak saçların arka kısmı daha uzun bırakılıyor. 

Omuz Üstünde Shag 

"<yoastmark

Saç dokusu ve uzunluğu ile katları kullanan shag saç modeli, 2022’de görmeye devam edeceğimiz bir başka model. Zaten sahip olduğu rahat hava ile omuz üzerinde kesilen saçlarınıza hacim vererek kişisel tarzınıza uyarlayabilirsiniz. 

İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir