2022 Yılının Trend Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Yaşam

2022 Yılının Trend Renkleri

Paris, Londra ve New York gibi moda haftalarını geride bırakırken, gözler yaklaşan yaz ve bahar renk trendlerinin habercisi olan palete dönüyor. Önceki yıllarda olduğu gibi 2022 yılının sıcak günlerine damgasını vurması beklenen bu renkler sayesinde, iç dekorasyon fikirlerinizden yeni evinize kadar her konuda söz sahibi olan çok çeşitli tonları öğrenebileceksiniz. 2022 yılının trend renkleri yazımızın devamında. 

2022’de Trend Olan Renkler 

2022 Yılının Trend Renkleri
2022 Yılının Trend Renkleri

Kırılgan Filiz Rengi (Pantone 15-0549 Fragile Sprout) 

Pantone’un İlkbahar/Yaz paletindeki en açık renk olan kırılgan filiz rengi, bu sezon çokça gördüğümüz renklerden bir tanesi. Kırılgan filiz renginde, önceki yılların tonlarından farklı olarak neon ışıkları da içermesi yazın en favori rengi olacağını gösteriyor. 

Mercan Gülü Rengi (Pantone 16-1349 Coral Rose) 

Her baharda olduğu gibi, İlkbahar 2022 defilesinde de çiçek tonlarından ilham alan mercan gülü rengi bu sene podyumların en sevilen rengi olacak. 

Kahve Kuvarsı Rengi (Pantone 18-1307 TCX Coffee Quartz) 

Klasik sonbahar renklerinin giderek ilkbahar ve yaz mevsimlerine uyum sağladığı açık bir durum. Çikolata kahvesini biraz daha açık tonlarla birleştiren kahve kuvarsı rengi de 2022 yılının trend renkleri arasında yerini alıyor. 

Çağlayan Rengi (Pantone 14-5713 Cascade) 

Yoğun zümrüt rengi ve badem yeşili renginin mükemmel bir karışımı olan çağlayan rengi, berrak suyun verdiği rahatlatıcı etkiyi insanların üzerinde hissettiriyor. 

Süper Sonik Rengi (Pantone 18-4143 Super Sonic) 

Süper sonik rengi, çarpıcı izlenimi ile bu yılın en canlı renklerinden bir diğeridir. 

Orkide Çiçeği Rengi (Pantone 14-3612 Orchid Bloom) 

Lavanta renginin pastel tonları ile oldukça iyi bir uyum sağlayan orkide çiçeği rengi, insanlara pozitif enerji veriyor. Orkide çiçeği rengi, kalıplaşmış olan pastel renkleri yıkarak, mor renge yeni bir bakış açısı katmayı amaçlıyor. 

Patlamış Mısır Rengi (Pantone 12-0825 Popcorn) 

Oldukça sade ve neşeli havası ile bu yılın trend renklerinden bir tanesi olan, patlamış mısır rengi, adından da anlaşılacağı gibi, geleneksel parlak sarının sıcaklığını kaybetmiyor. 

Sudan Kahvesi Rengi (Pantone 18-1160 Sudan Brown) 

Toprak tonları önceki yıllarda olduğu gibi 2022 yılında da dikkat çekmeyi başarıyor. Pişmiş toprak rengi olarak tanımlanan Sudan kahvesi rengi oldukça beğeni toplayan renklerden bir tanesidir. 

Sakız Rengi (Pantone 17-1928 Bubblegum) 

Duygusallığı ve olumlu duyguları kucaklayan göz alıcı bir renk olarak tanımlansa da maskülen parçalarda gördüğümüz sakız rengi, bu yılın en çok dikkat çeken rengi olarak karşımıza çıkıyor. 

İlginizi Çekebilir

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir